Søg
0

XL-Fordelskunde – spar min. 10 %

Bliv XL-fordelskunde og spar op til 20 %

Bliv XL-fordelskunde og spar op til 20 %

Vi vil gerne belønne dig som kunde i vores butikker.
 
Hos XL-BYG Elling, Læsø og Tårs har vi en fair rabatstruktur, som tager udgangspunkt i, hvor meget du køber hos os. Jo mere du køber, jo større rabat opnår du. Det er ganske enkelt og let at gennemskue, og du behøver ikke at kende nogen, der kender nogen, for at få rabat hos os.
 
Når du er fordelskunde hos os, giver vi dig en fair rabat uden lange og trange forhandlinger. Rabatten gælder på dine daglige indkøb, og hvis du skal i gang med et større projekt.
 
Én gang om året vurderer vi dine indkøb for at holde din rabat opdateret. Rabatten aftales forud for et år ad gangen.  

Opnå 10 %, 15 % eller 20 % rabat

Ansøg om at blive XL-Fordelskunde

Ansøg om at blive XL-Fordelskunde

Skal du igang med et større projekt eller er du erhvervskunde, så giv et ring, så finder vi en løsning, der passer præcis til dit behov.

Ønsker du at blive XL-Fordelskunde skal du udfylde vores ansøgning. Den udskrevne ansøgning afleveres i butikken – du kan eventuelt indscanne den og sende på mail til info@etas.dk.

–> Kundeoprettelse for privatkunder

–> Kundeoprettelse for erhvervskunder

*Lidt 'med småt'

For at opnå rabat skal du være oprettet som fordelskunde hos os. Ved betaling kan du selv vælge, om du vil betale kontant eller på rentefri månedskonto (løbende måned + 10 dage), hvis du ikke er registreret hos RKI. Der ydes ikke yderligere rabat på vores Fast Lav Prisvarer, nettopriser og øvrige kampagnepriser. Rabatten gælder heller ikke køb i vores Outlet i Elling.